Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο!

pittaki2Η Coca-Cola είναι παρούσα στη φετινή διοργάνωση του TEDxAthens, στηρίζοντας με χαρά την πρωτοποριακή του ομάδα, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο»! Μαζί, πραγματοποίησαν τον πρωτότυπο διαγωνισμό «Γράψε τον δικό σου λόγο», δίνοντας τη δυνατότητα στους καθημερινούς ανθρώπους γύρω μας να αναδείξουν τα μικρά ή μεγαλύτερα επιτεύγματά τους, αποδεικνύοντας πως όλοι όταν θέλουμε μπορούμε!

Από τις 22 Οκτωβρίου μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου άνθρωποι με ιστορίες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν έμπνευση για τους άλλους και δημιουργοί πρωτότυπων ιδεών που θα μπορούσαν να ωφελήσουν το κοινωνικό σύνολο, έστειλαν τη δική τους ιστορία στο www.reasonstobelieve.gr. Ο νικητής θα βρεθεί στο Lounge της Coca-Cola το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την ιδέα του στη φετινή διοργάνωση!

Η καμπάνια της Coca-Cola «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο» σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τους χιλιάδες αληθινούς λόγους που υπάρχουν γύρω σου για να πιστέψεις σε ένα καλύτερο αύριο. Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τη χώρα μας, η Coca-Cola επιθυμεί να μεταδώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Πώς; Μέσα από καθημερινά παραδείγματα! Η μάρκα χρησιμοποιεί τα στοιχεία διεθνούς έρευνας που πραγματοποίησε, για να σου δείξει πως το καλό μπορεί να νικήσει το κακό, και ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Γεγονότα και καταστάσεις που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια σου, αλλά πολλές φορές περνούν απαρατήρητα, είτε γιατί δεν τα μαθαίνεις, είτε γιατί δεν τους δίνεις την απαραίτητη σημασία. Η ενθαρρυντική κουβέντα από ένα φίλο που μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Η δράση μιας ομάδας με σκοπό το κοινό καλό. Το νέο ξεκίνημα ενός ανθρώπου γεμάτου όνειρα και ιδέες. Όλα, ευχάριστες συγκυρίες και στιγμές που μπορούν να σε συγκινήσουν και να σε εμπνεύσουν, έρχονται να αντισταθμίσουν τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνεις καθημερινά και να δράσουν σα μια «ένεση αισιοδοξίας». Όλα, αληθινοί λόγοι για να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο! Όλα, από καθημερινούς ανθρώπους σαν κι εμάς! Η Coca-Cola είναι εδώ για να τους αναδείξει!

Καθημερινά, τόσο μέσα από το site www.reasonstobelieve.gr, όσο και από τη σελίδα “Reasons To Believe” στο Facebook, η Coca-Cola, με ειδικό συνεργάτη το πρακτορείο καλών ειδήσεων GoodNews.gr, γίνεται ο δικός σου αγγελιοφόρος καλών ειδήσεων, μεταδίδοντας μηνύματα αισιοδοξίας. Επιπλέον, στηρίζει την ομάδα του Imagine The City στην υλοποίηση της συμμετοχικής εικαστικής παρέμβασης «Συνοικία Πιττάκη» στο κέντρο της Αθήνας, η οποία θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 30/11 με ένα street party.

Πηγή: tedxathens

Comments are closed.